Шта је Payoner US Payment Service ?


Други сервис који нуди Payoneer јесте US Virtual Bank Account или US Payment Service, услуга чијим коришћењем вам Payoneer отвора наменски рачун у банци у САД, који је директно повезан са Payoneer Маster Card картицом. Без Payoneer Маster Card картице није се могуће пријавити на овај сервис.

Овај виртуелни рачун могуће је користити искључиво за примање новца. Примити новац могуће је само од компанија које сарадјују са Payoneer  На овај начин новац је могуће послати новац искључиво са свог рачуна компаније са којом Payoneer сарађује, и то на свој Payoneer US Payment Service рачун са кога се аутоматски и инстант новац пребаци на Payoneer Мастерцард картицу (за провизију од 1% од трансакције).

Виртуелни рачун је изузетно вредан јер омогућава примање новца преко УС АЦХ / Дирецт Депосит опције. Дакле могуће је примити новац од компанија које АЦХ / Дирецт Депосит опцију исплате нуде клијентима из Сједињених Америчких Држава, а које су при томе Паионеер партнери.

Помоћу US Virtual Bank Account сервиса могуће је себи послати новац и са PayPal, Commision Junction, Google AdSense i sa Moneybookers/Skrill.

Наручи своју картицу одмах, бесплатно. 
Уколико је наручиш сада, бићеш награђен бонусом од 25 $.


Big Thanks to Google | Design by BigMouth.

Free Prepaid Debit MasterCard © 2013